Heel veel verschillende soorten tuinmeubelhoezen om uw meubelen op te bergen

We hebben de volgende merken tuinmeubelhoezen in ons assortiment:

  • Winza
  • Aerocover

Winza
De beschermhoezen van het merk Winza zijn geproduceerd uit een recyclebaar polyethyleen weefsel voorzien van een waterproof coating. Naast een goede coating worden de hoezen zodanig afgewerkt op de naden dat deze waterdicht zijn. 

Aerocover
De Aerocover hoezen zijn waterbestendig, ademend, reduceren condensvorming en hierdoor gaat het schimmelvorming tegen. Hierdoor wordt het niet vochtig onder de hoes en beschermt het uw tuinmeubel, parasol , kussens of barbecue. Dit verlengt de levensduur van uw product.

Er zijn verschillende soorten en maten beschermhoezen leverbaar, zoals:

  • Barbecue hoezen
  • Parasolhoezen
  • Tuinmeubelhoezen/ Loungesethoezen

Barbecuehoes
De barbecue hoes beschermt uw bbq tegen vuil en regen. Doordat de hoes ademt ontstaat er geen condens onder de hoes en blijft uw bbq mooi en roestvrij.
Er zijn verschillende soorten barbecue hoezen. Zo zijn er hoezen voor de kegelbarbecue's en voor de gasbarbecue's in verschillende maten.

Parasolhoes
Een parasol moet goed beschermd worden met een ademende parasolhoes om schimmelvorming te voorkomen. Ook wordt de parasol beschermd tegen vuil en verkleuring.

Elskamp Tuinmeubelcentrum heeft verschillende Aerocover parasolhoezen in het assortiment in verschillende maten en voor standaard parasols maar ook voor zweefparasols.

Tuinmeubelhoes / Loungesethoes
Elskamp tuinmeubelcentrum heeft verschillende Aerocover hoezen in het assortiment die geschikt zijn voor uw Tuinset of Loungeset. Hierdoor blijft u tuinset schoon en mooi en wordt deze beschermd tegen regen, harde wind en sneeuw. De hoezen zijn in verschillende maten leverbaar en ook voor uw hoekset zijn er verschillende maten leverbaar.

Voor meer informatie kunt u kijken naar Video Aerocover beschermhoezen

Naast beschermhoezen hebben we ook opbergboxen in het assortiment om uw kussens of andere artikelen in op te bergen.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »