Voor elk tuinmeubel een onderhoudsproduct

Uw tuinset is een prachtig sieraad in uw tuin. Om dit jaren zo te houden, is het aan te raden om uw tuinmeubelen regelmatig te onderhouden. Dit zorgt er voor dat u nóg langer van uw tuinmeubelen kan genieten. 

 

Slecht weer, toch beschermd

Om toch te kunnen genieten van uw tuinset, kunt u gebruik maken van de beschermers en de reinigers uit het assortiment van Eden onderhoudsproducten. Deze houden uw tuinmeubelen mooi, ondanks de rare zomers in Nederland. Zo zal het weer er niet intrekken en krijgt u geen groene aanslag. Ook zal uw tuinset beschermd zijn tegen vlekken die kunnen ontstaan door gebruik: drinken wat er per ongeluk op valt, kinderen die knoeien met het eten. Zijn de vlekken toch wat hardnekkiger, of heeft u uw tuinmeubelen nog niet eerder beschermd, dan zijn er altijd nog de reinigers om uw tuinset weer als nieuw te krijgen.

Onderhoudsadvies

Voor elk materiaal is er een specifiek middel voor het reinigen of beschermen.

We hebben een pagina met instructievideo's van de producten.

Mocht u toch nog iets missen, neem dan contact met ons op via onderstaande link.

Contact

U kunt uw onderhoudsmiddelen online bij ons bestellen. We bezorgen uw bestelling door het gehele land. Ook bent u van harte welkom bij ons in de showroom. Hier kunt u onze collectie onderhoudsmiddelen bekijken onder het genot van een kopje koffie.

Kunt u op onze website niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »