Teak olie

Artikelnummer: 81632PUN
Beschikbaarheid: Nabestelling

Beschermer met UV-filter die het snel grijs verweren en verouderen van teak voorkomt. Laat tevens een warme gouden kleur achter en biedt een langdurige bescherming tegen aanhechting van nieuwe vervuiling. Ook geschikt voor gebruik op overige hardhoutsoorten.

 

Voorbereiding: Draag beschermkleding, rubberen handschoenen en een veiligheidsbril. Dek de grond met een zeil af. Zorg voor voldoende ventilatie.

Gebruiksaanwijzing: Flacon goed schudden voor gebruik. Zorg er om te beginnen voor dat het te behandelen oppervlak schoon en droog is. Gebruik indien nodig hiervoor Teak Reiniger & Hersteller. Breng hierna het product in de lengterichting van het hout aan met een kwast of schone doek. Laat het enkele minuten intrekken en wrijf het vervolgens uit met een schone doek. Wrijf hierna het oppervlak met een andere schone doek nogmaals na. Herhaal indien nodig de behandeling.

Klik hier voor een instructiefilmpje: Instructiefilmpje Teak olie

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »