Onderhoud Aluminium Tuinmeubelen

Om uw Aluminium tuinmeubelen mooi te houden adviseren wij om deze te beschermen met een Aluminium Beschermer en af en toe te reinigen met een Aluminium Reiniger.

Hoe onderhoud ik mijn aluminium tuinmeubelen?

U onderhoudt uw aluminium tuinmeubelen op de hieronder beschreven manier:

Stap 1: Basis Reiniging 

Maak uw aluminium tuinmeubelen schoon met water en een mild sopje, gebruik eventueel een zachte borstel om viezigheid te verwijderen. Let op, goed naspoelen met water zodat er geen zeep resten blijven zitten (want zeep is vet).

Stap 2: Hardnekkig vuil

Mocht u uw aluminium tuinmeubelen niet schoon gekregen hebben op de hier bovenstaande manier gebruik dan onze Aluminium Reiniger. Deze Aluminium Reiniger verwijderd eenvoudig diep ingetrokken vuil en vlekken, waaronder groene aanslag, bomenhars en vogeluitwerpselen.

Stap 3: Beschermen/Behandelen

Tevens is het goed om uw aluminium tuinmeubelen te beschermen met onze Aluminium Beschermer. Deze Aluminium Beschermer met UV-filter is ter voorkoming van verkleuring (dof) en veroudering van het materiaal. Tevens biedt het een langdurige bescherming tegen het aanhechten van vuil en vlekken, waaronder vogeluitwerpselen, kalkaanslag en groene aanslag.

Lees meer
Pagina 1 van 1
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »