Onderhoud Polywood Tuinmeubelen

Om uw Polywood tuinmeubelen mooi te houden adviseren wij om deze te beschermen met een Polywood Beschermer en af en toe te reinigen met een Polywood Reiniger.

Hoe onderhoud ik mijn Polywood tuinmeubelen?

U onderhoudt uw polywood tuinmeubelen op de hieronder beschreven manier:

Stap 1: Basis Reiniging 

Maak uw polywood tuinmeubelen schoon met water en een mild sopje, gebruik eventueel een zachte borstel. Let op, goed naspoelen met water zodat er geen zeep resten blijven zitten (want zeep is vet). Gebruik geen hogedrukspuit, de kracht van de straal kan het polywood beschadigen.

Stap 2: Hardnekkig vuil

Mocht u het polywood niet schoon gekregen hebben op de hier bovenstaande manier gebruik dan onze Polywood Reiniger. Deze Polywood Reiniger is speciaal gemaakt om diep ingetrokken vuil en vlekken te vewijderen zoals: water-, wijn- en vetvlekken.

Stap 3: Beschermen/Behandelen

Tevens is het goed om uw polywood tuinmeubelen te beschermen met onze Polywood Beschermer. Deze Polywood Beschermer heeft een UV-filter ter voorkoming van verkleuring en veroudering van het polywood. Tevens voorkomt de Polywood beschermer het aanhechten van vuil.

Lees meer
Pagina 1 van 1
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »