Onderhoud Teak Tuinmeubelen

Om uw Teak tuinmeubelen mooi te houden adviseren wij om deze te beschermen met een Teak Beschermer en af en toe te reinigen met een Teak Reiniger en Hersteller.

Hoe onderhoud ik mijn teak tuinmeubelen?

U onderhoudt uw teak tuinmeubelen op de hieronder beschreven manier:

Stap 1: Basis Reiniging 

Maak uw teakhout tuinmeubelen schoon met water en een mild sopje, gebruik een aluminium spons om de viezigheid eraf te scrubben. Let op, goed naspoelen met water zodat er geen olie en zeep resten blijven zitten. Gebruik geen hogedrukspuit, de kracht van de straal tast de bovenlaag aan (teak wordt ruw).

Stap 2: Hardnekkig vuil

Mocht u het teak niet schoon gekregen hebben op de hier bovenstaande manier gebruik dan onze Teak Reiniger & Hersteller. Deze Teak Reiniger & Hersteller is speciaal gemaakt om diep ingetrokken vuil en vlekken te vewijderen zoals: water-, wijn- en vetvlekken.

Stap 3: Beschermen/Behandelen

Tevens is het goed om uw teak tuinmeubelen te beschermen met onze Teak Beschermer. Deze Teak Beschermer voorkomt het verweren en snel grijs worden van het teak. Tevens biedt het een langdurige bescherming tegen het aanhechten van nieuw vuil. De polymeren in het product maken het teakhout waterdicht, maar laten het nog wel ademen zodat er geen zwart aanslag in het teak komt.

Lees meer
Pagina 1 van 1
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »