Onderhoud Vlechtwerk Tuinmeubelen

Om uw vlechtwerk tuinmeubelen mooi te houden adviseren wij om deze te beschermen met een Vlechtwerk Beschermer en af en toe te reinigen met een Vlechtwerk Reiniger.

Hoe onderhoud ik mijn vlechtwerk tuinmeubelen?

U onderhoudt uw vlechtwerk tuinmeubelen op de hieronder beschreven manier:

Stap 1: Basis Reiniging 

Maak uw vlechtwerk tuinset schoon met water en een mild sopje, gebruik eventueel een zachte borstel om viezigheid tussen het vlechtwerk te verwijderen. Let op, goed naspoelen met water zodat er geen zeep resten blijven zitten (want zeep is vet). Gebruik geen hogedrukspuit, de kracht van de straal kan het vlechtwerk beschadigen.

Stap 2: Hardnekkig vuil

Mocht u het vlechtwerk niet schoon gekregen hebben op de hier bovenstaande manier gebruik dan onze Vlechtwerk Reiniger. Deze Vlechtwerk Reiniger is speciaal gemaakt om diep ingetrokken vuil en vlekken te vewijderen zoals: Groene aanslag, bomenhars, vogeluitwerpselen e.d.

Stap 3: Beschermen/Behandelen

Tevens is het goed om uw vlechtwerk tuinmeubelen te beschermen met onze Vlechtwerk Beschermer. Deze Vlechtwerk Beschermer heeft een UV-filter ter voorkoming van verkleuring en veroudering van het vlechtwerk.

Lees meer
Pagina 1 van 1
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »