Outlet Tuinmeubelen

Welkom bij de outletafdeling van Elskamp Tuinmeubelcentrum. Hier staan tuinmeubelen met een krasje en/of deukje, maar u vindt hier ook nieuwe meubelen.

 

Krasje-deukje

In de showroom kan het een keer voorkomen dat er een beschadiging ontstaat op een meubel. Deze meubelen komen dan te staan in onze outlet. Uiteraard tegen een leuk prijsje! Deze beschadigingen staan ook vermeld bij de producten.

 

Nieuwe Outlet tuinmeubelen

Naast licht beschadigde meubelen, biedt Elskamp Tuinmeubelcentrum ook nieuwe tuinmeubelen. Deze staan in de outlet, omdat deze vaak overjarig zijn. De kleur van het vlechtwerk, de kleur van de kussens of soms een hele serie kan uit de productie gehaald zijn om diverse redenen. Met deze meubelen is dus meestal niets mis, maar gaan vaak voor de helft van de prijs weg! Pak uw kans, want op = op!

 

Bezorgen/Afhalen

De prijzen in de Outletshop Nunspeet zijn bepaald op basis van zelf afhalen. Hierdoor kunnen we u ook écht de laagste prijs bieden. Als u toch graag wilt dat deze producten bezorgd worden, zijn de kosten € 50,-.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »