Staande Parasols

Elskamp Tuinmeubelcentrum heeft een uitgebreid aanbod in aluminium parasols. De parasols zijn er in vele maten en kleuren te vinden. Wij hebben aluminium parasols van verschillende merken zoals: B7 Club Collection, Platinum, 4 Seasons Outdoor, Hartman en Madison. De meeste parasols hebben een knik-mechanisme, hierdoor kunt u de parasol schuin zetten. De aluminium parasols zijn op te zetten door middel van een draaimechanisme of opdruksysteem.
Lees meer
Filter uw producten


Parasol Aruba 2 ø Antraciet
Parasol Aruba 2 ø Antraciet
Parasol Aruba Ø2,0 antraciet van Platinum. Kantelbare parasol en voorzien van volant. Kan ook als strandparasol worden gebruikt.
Parasol Aruba 2 ø Taupe
Parasol Aruba 2 ø Taupe
Parasol Aruba Ø2,0 taupe van Platinum. Kantelbare parasol en voorzien van volant. Kan ook als strandparasol worden gebruikt.
Parasol Riva Ø2,5 Taupe
Parasol Riva Ø2,5 Taupe
Parasol Riva Ø2,5 taupe van Platinum. Deze design parasol is voorzien van een easy-up opdraaimechanisme, doekspanners en is kantelbaar.
Parasol Riva Ø2,5 Antraciet
Parasol Riva Ø2,5 Antraciet
Parasol Riva Ø2,5 antraciet van Platinum. Deze design parasol is voorzien van een easy-up opdraaimechanisme, doekspanners en is kantelbaar.
Parasol Antigua 3 ø Antraciet
Parasol Antigua 3 ø Antraciet
Parasol Antigua Ø 3.0 antraciet van Platinum. Met opdraaimechanisme en volant. Door de deelbare stok is de parasol makkelijk op te bergen.
Parasol Antigua 3 ø Taupe
Parasol Antigua 3 ø Taupe
Parasol Antigua Ø 3.0 taupe van Platinum. Met opdraaimechanisme en volant. Door de deelbare stok is de parasol makkelijk op te bergen.
Beach7 Tuinmeubelen Parasol Poster Push Up 270 rond Antraciet
Parasol Poster Push Up 270 rond Antraciet
De Parasol Poster Push Up van het merk Beach7. Uitgevoerd met een duurzaam Push Up systeem en draaiknop waardoor de parasol in hoogte verstelbaar is. Incl. knikmechanisme
Parasol Martinique 3 ø Taupe
Parasol Martinique 3 ø Taupe
Parasol Martinique Ø3.0 taupe van Platinum. Met easy-up opdraaimechanisme en kantelbaar. Door deelbare stok is de parasol makkelijk op te bergen.
*Incl. btw
Pagina 1 van 3
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »