Maatschappelijk Ondernemen

Maatschappelijk ondernemen

Bij alles wat Elskamp Tuinmeubelcentrum doet proberen we zo zorgvuldig mogelijk een afweging te maken tussen winst, milieu, belangen van de klant, medewerkers en de rest van de samenleving.

Hoe wij dit doen? Zo proberen wij zo veel mogelijk te digitaliseren, ons printbeleid, sociale werkvoorziening, het sponsoren van de plaatselijke sportvereniging en nog veel meer.

  • Stages
    Al jarenlang zijn wij een erkend stage bedrijf. Onze jarenlange ervaring zetten wij graag in voor de studenten die de toekomst zijn
  • Communicatie
    Onze interne, maar ook steeds meer externe communicatie vind voornamelijk digitaal plaats. Aanzienlijk minder maken wij gebruik van gedrukte communicatie en interne memo’s op papier. Email en digitale nieuwsbrieven maken steeds meer deel uit van onze informatie en communicatie stromen. Het doel is om de papierstroom tot het minimum te beperken.
  • Materialen
    We werken met leveranciers samen die het teakhout uit speciale voor hun gekweekte bosplantages gebruiken. Dit teakhout komt voornamelijk uit Indonesie.
  • Het afval van ons bedrijf wordt met uiterste zorg gescheiden

Als familiebedrijf staan we midden in de samenleving.
We voelen ons verantwoordelijk voor de wereld om ons heen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »