Verzenden & retourneren

Levering door heel Nederland

Wij bezorgen uw tuinmeubelen door heel Nederland.
Wij nemen contact met u op over de aflevering.

Gratis bezorging

Bestellingen van collectie-artikelen boven de € 100,- worden gratis thuisbezorgd. 


Voor kleinere pakketten zoals beschermhoezen en onderhoudsmiddelen rekenen wij € 4,95 verzendkosten. De kleinere pakketten worden via een Transportbedrijf verzonden. U ontvangt het track en trace nummer via een mailbericht zodra het pakketje is opgehaald.

Producten uit de outlet zijn altijd geprijsd op basis van zelf afhalen. Wilt u een product uit de outlet thuisbezorgd hebben? Dan wordt daar € 50,- voor gerekend.

Bezorgen met extra service

Er zijn 3 wijzes waarop uw bestelling geleverd kan worden:

Bezorgen Basis

- Boven de € 100,- gratis, daaronder € 25,-
- Met uitzondering van de waddeneilanden.
- Bestelling wordt ongemonteerd, onuitgepakt, aan de deur geleverd 

Bezorgen Outlet

- Bezorgen door heel Nederland, muv de waddeneilanden
- Kost altijd € 50,-
- Levering op afspraak binnen 8 werkdagen
- Bestellingen worden door een transportbedrijf geleverd


Levering in België / Duitsland

Leveren in België en Duitsland is op aanvraag mogelijk. Stuurt u ons een email met daarin het gewenste product. We zullen dan de verzendkosten uitzoeken en daar zo snel mogelijk bij u op terugkomen. 
Voor het verzenden van tuinsets/pallets, rekenen we het tarief wat onze externe transporteur aan ons rekent.

Retourneren

Na ontvangst heeft u veertien dagen (14) om de overeenkomst zonder opgave van redenen te herroepen. U kunt uw product dan ruilen of retourneren. Wanneer u uw product wilt retourneren, dan dient u het product binnen 14 dagen na de melding van herroeping aan ons terug te sturen. U kunt daarvoor naar onze winkel komen met het product, maar we kunnen het ook bij u ophalen.De kosten van het retourneren zijn voor rekening van de consument. Als u een afspraak wilt maken kunt u contact met ons opnemen. De kosten van het retourneren van een product gaat altijd in overleg. De eventuele reeds betaalde bedragen (inclusief verzendkosten voor de heenzending) krijgt u zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, retour. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden. Indien u het product heeft beschadigd kunnen wij kosten in rekening brengen voor waardevermindering.
Voor het gebruik maken van uw herroepingsrecht, kunt u gebruik maken van het Europese modelformulier voor herroeping. Deze kunt u hier downloaden.
Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor heenzending niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Het retour adres is :

Industrieweg 12
8071 CT Nunspeet

Contact 

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over het bezorgen en/of verzenden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »