Terrasheater Golden Comfort

Comfortabel buiten zitten met de Eurom Golden 1800 Comfort RCD terrasverwarmer. De terrasverwarmer heeft een bereik van 16 m² en kan 115 graden verticaal gekanteld worden zodat je de terrasheater precies in de juiste hoek kunt zetten. Doord de meegeleverde afstandsbediening kun je rustig in je loungeset blijven zitten als je de terrasverwarmer wilt bedienen. De Golden 1800 comfort RCD is voorzien van een IP-beschermingscode IP65. Dit houdt in dat terrasverwarming waterwerend is. Je kunt de terrasverwarming dus rustig buiten laten hangen tijdens een regenbui. Door het 1800 watt halogeen -verwarmingselement creëer je snel een aangename warmte op je terras of balkon.


De Golden 1800 Comfort RCD heeft een halogeen -verwarmingselement. Het halogeen verwarmingselement straalt geen direct warmte uit maar zal warmtegolven produceren die direct lichaam verwarmen. Het voordeel van een halogeen -verwarmingselement is dat wind geen invloed heeft op de warmtestraling. Je kunt de terrasverwarmer dus prima gebruiken op een winderig terras of balkon. De Golden 1800 Comfort RCD heeft een bereik van 4 meter, de behuizing is van aluminium en weegt deze terrasheater slechts 3 kg. De Eurom Golden 1800 comfort RCD wordt compleet geleverd met afstandsbediening, bevestigingsbeugel, bevestigingsbeschrijving en een handleiding.


Door de koele Nederlandse zomeravonden en de 8000 branduren kun je toch nog vele avonden genieten van heerlijk buiten zitten.

Kwaliteit van de lamp


De lampen in de terrasheaters zijn er in verschillende maten en kwaliteiten. De gebruikte lampen zijn: kwarts-, carbon- en halogeenlampen.
Kwartslampen zijn de goedkoopste en halogeen de duurste. Dit komt uiteraard ook terug in de kwaliteit. Hieronder staat een duidelijk overzicht:

 

Lamp Verwachte levensduur Bereik
Kwarts 3000 uur ± 2 meter
Carbon 4000 uur ± 3 meter
Halogeen 8000 uur ± 5 meter

Deze cijfers zijn schattingen. Deze kunnen verschillen door de toepassing van de lamp en de sterkte (wattage).

Beschermingswaarde
De kwaliteit wordt ook aangegeven middels een IP (International Protection)-waarde. Deze geeft aan hoe de behuizing beveiligd is tegen binnendringen van objecten en hoe waterdicht deze is. Zie onderstaande tabel:

IP-Waarde Binnendringen objecten Waterdicht
IPX4 N.V.T. Spatwaterdicht
IP24 Objecten > 50 mm (vingers) Spatwaterdicht
IP65 Stofdicht Spatwaterdicht

 

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »