Tuinbanken

Bij Elskamp Tuinmeubelcentrum kan je ook terecht voor aankleding in de tuin. Een populair tuinartikel in de tuin van de laatste jaren, is het plaatsen van een tuinbank. Als in de avonduren de zon ondergaat, is er toch niets fijners dan op uw eigen bank voor het huis te zitten, met de laatste zonnestralen in uw gezicht. Misschien wel met een kopje thee erbij, of een glaasje wijn. Een schaaltje met wat worst en kaas. De ideale manier om van de zomer te genieten.
Soorten tuinbanken
Ook zijn er tuinbanken van teakhout of aluminium. Deze banken zitten vaak wat hoger. Lekker om een tijdschrift of krantje te lezen. Of een gezellig plekje om met de buurvrouw bij te kletsen. Deze tuinbanken worden vaak nog comfortabeler in combinatie met onze bankkussens.
Onze tuinbanken zijn leverbaar in diverse maten. Kleine bankjes van 1.20m tot 1.80m. Ook zijn er loungebanken van 1.30m tot meer dan 2m. Zo is er voor iedereen wel een passende tuinbank. Zo zorgt Elskamp Tuinmeubelcentrum er voor dat u optimaal kan genieten van uw tuin.

Contact

U kunt uw tuinbanken online bij ons bestellen. Wij bezorgen door heel Nederland. U bent ook van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u onze collectie tuinbanken onder het genot van een kop koffie en een goed advies komen bekijken. Kunt u op onze site niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »