Polywood Tuinmeubelen

Polywood Tuinmeubelen

Als u gecharmeerd bent van het uiterlijk van houten tuinmeubelen, maar niet teveel tijd wilt besteden aan het onderhoud daarvan, dan zijn polywood tuinmeubelen voor u de beste keus.

Materiaal

Polywood is een nieuw materiaal voor de vervaardiging van tuinmeubelen. Dit materiaal is een 100% kunstmatig alternatief voor hout. Het is een volkunststof product met het uiterlijk van hout. Het heeft een matte structuur en een vergrijsde uitstraling. Het heeft wel de uitstraling van “echt” hout maar niet de nadelen. Het is licht in gewicht en haarscheurtjes, vergrijzing, vervorming en splintervorming zijn nagenoeg uitgesloten. Polywood hoeft ook niet gecoat of gelakt te worden, maar wordt direct in de gewenste kleur (inclusief de karakteristieke nerfstructuren van hout) geproduceerd. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een mooi egale kleuring. Polywood heeft dezelfde kenmerken als hout en kan bijvoorbeeld ook geschuurd worden om krassen te verwijderen.

Onderhoud

Polywood heeft een poreuze structuur en moet dus goed worden afgedekt met een polywood beschermer. De frames mogen hiermee ook worden behandeld. We hebben ook een speciale cleaner voor polywood. LET OP: Glas kan werken als een vergrootglas. Omdat Polywood een kunstmatig product is, kunnen er smeltplekken ontstaan.

B7 Club Collection

Wij hebben Polywood tuinmeubelen van B7 Club Collection. B7 Club Collection is ons huismerk en staat garant voor goede kwaliteit tegen lage prijzen. We kunnen de prijzen laag houden vanwege eigen import. De tuinmeubelen van B7 Club Collection worden vervaardigd in China. In de eigen fabrieken worden zowel de kwaliteit als de efficiëntie nauwkeurig in de gaten gehouden. Hierdoor kunnen we kwalitatief onderscheidende tuinmeubelen leveren tegen een goede prijs. De kussens hebben een koudschuim vulling. De gebruikte stof is een waterafstotende Spunacrylic. Deze heeft een hoge slijtvastheid en verkleurt nauwelijks in de zon. Dit wordt gekenmerkt door 1000 uur zongarantie. De garantie op de tuinmeubelen van B7 Club Collection is 2 jaar.